Jäsenlomake

INTBAU Finland ry on osa kansainvälistä INTBAU-järjestöä. Täyttämällä tämän lomakkeen haet jäsenyyttä Suomessa toimivaan INTBAU Finland ry -yhdistykseen.

Jäsenyys ei sido sinua mihinkään toimintaan, mutta olet tervetullut mukaan yhdistyksen kokouksiin ja osallistumaan muutenkin toimintaamme oman halukkuutesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Katso jäsenedut täältä.

Yhdistyksen jäsenmaksu:   30 eur


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä alla olevan jäsenhakemuslomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset ja hyväksyttyjen hakemusten perusteella jäsenyys astuu voimaan kun jäsenmaksu on suoritettu.

Intbau Finland ry:n tilinumero
FI63 5711 6120 2902 22

Lisää tilisiirron viestiksi sähköpostiosoitteesi.


Lähettäessäsi jäsenhakemuksen hyväksyt yhdistyksen säännöt.

Jäsenrekisterin yhteystiedot ovat vain INTBAU Finland ry:n ja intbau.org käyttöön eikä näitä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Voit ilmoittaa tällä lomakkeella myös muutokset yhteystietoihisi tai irtisanoa jäsenyyden. Yhdistyksen sääntöjen mukaan jo maksettuja jäsenmaksuja ei palauteta. Jäseneksi voi liittyä myös yhteisö, jolloin jäsenrekisteriin tarvitaan yhteisöä edustavan yhteyshenkilön tiedot.

Tervetuloa mukaan!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ilmoitustyyppi